donderdag, juli 11, 2002

Ayr



De laatste avond op onze parkeerplaats in Townsville hebben we een stel backpackers ontmoet. Deze kwamen zojuist van het stadje Ayr zo'n 90 Km Zuid waarts. Ze hadden daar zuccini's (courgette) geplukt en erg goed verdient. Aha daar moeten we zijn dus! Dus de volgende morgen (nadat we door de plaatselijke gemeente reiniger verzocht werden te vertrekken omdat we er al 3 dagen stonden en het verboden is te camperen) op naar Ayr voor het grote geld!

In Ayr aangekomen hebben we gelijk voor de hele week ingecheckt bij camping Silverlink. We zouden immers toch gaan werken hier. Bij de receptie haalde we een lange lijst met telefoonnummers van boeren in de omgeving. Telefoonkaart gekocht van 20A$ en bellen maar!

Nou ik kan je vertellen daar word je niet vrolijk van. We hebben werkelijk alle nummers (zo'n 30) gebeld maar niet 1 boer kon ons helpen. Een paar zeiden er dat we volgende week maar terug moesten bellen. Dan maar het stadje in en de cafe's, restaurants en hotels af. Moet toch niet zo moeilijk zijn zou je denken met een ware kok en ervaren keukenhulp. HELEMAAL NIKS! Oke dan zijn er ook nog uitzendbureaus. Dus wij een prachtige CV gemaakt en daar afgelevert. Dagelijks informeren leverde ook hier niets op. En de boeren hebben ook deze week geen werk voor ons.

Zodoende zij we nu weer terug in Townsville. Morgen weer een dag......


Geen opmerkingen: